14 april 2024
Thumbnail voor Magische luxe in Oman: ‘Een memorabele ervaring voor je klant’

Magische luxe in Oman: ‘Een memorabele ervaring voor je klant’

MUSCAT - "Oman heeft alles wat je zoekt in een luxe vakantiebestemming. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten zoals dune bashing of duiken in kristalhelder water, of juist wilt ontspannen in weelderige resorts met privéstranden: Oman heeft het allemaal." Het Ministerie van Erfgoed en Toerisme van Oman neemt je in de High-end Special van Reisbizz Magazine mee naar deze bijzondere bestemming.


"Als reisagent begrijp je het belang van een memorabele ervaring voor jouw klanten. Oman biedt een scala aan luxe reismogelijkheden die voldoen aan de hoogste verwachtingen", aldus het Ministerie van Erfgoed en Toerisme van Oman.

Het massatoerisme is in Oman nog ver weg en dat wil het sultanaat graag zo houden. "Hoge kwaliteit van toerisme is belangrijk en de accommodaties zijn daar een belangrijk onderdeel in. De meeste luxe ketens hebben hun weg naar Oman reeds gevonden. Hoogbouw is in Oman niet toegestaan waardoor veel hotels ruim zijn opgezet en rust uitstralen. De lobby’s zijn daarentegen vaak imposant. Het Al Bustan Palace hotel is daar het perfecte voorbeeld van. Dit vroegere paleis van de sultan is door Ritz Carlton omgetoverd tot een exclusief hotel aan het strand van Muscat. De lobby wordt gevormd door een enorme gouden koepel met genoeg zitplekken om de ruimte goed in je op te kunnen nemen."

Exclusieve activiteiten
Reizen staat voor nieuwe herinneringen maken en tijd doorbrengen met de mensen die je lief zijn. In Oman kun je, volgens het ministerie, een reis extra bijzonder maken door exclusieve activiteiten in te plannen. "Wat dacht je van een helikoptervlucht boven Muscat, ’s avonds een balletje slaan op één van de verlichte golfbanen van Muscat of kom tot rust tijdens een wellness behandeling in een luxe spa. Scheur door de duinen met een 4WD, zwem in een verlaten wadi of duik tussen schildpadden en walvishaaien."

Wil je meer lezen over wat Oman te bieden heeft? Lees dan het volledige artikel in de High-end Special van Reisbizz Magazine.