7 september 2024
Thumbnail voor Malaysia Airlines breidt samenwerking met AVIAREPS uit en investeert in de Europese markt

Malaysia Airlines breidt samenwerking met AVIAREPS uit en investeert in de Europese markt

KUALA LUMPUR - Malaysia Airlines heeft de samenwerking met Aviareps versterkt en uitgebreid. De luchtvaartmaatschappij heeft de contracten met Aviareps voor Duitsland, Nederland, Spanje en Italië verlengd en daarnaast Aviareps aangesteld als vertegenwoordiger in Denemarken, Zweden, Noorwegen, België, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. De lokale teams van de toerismevertegenwoordiger zijn verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en reserveringen van de luchtvaartmaatschappij.


Door de samenwerking met Aviareps uit te breiden benadrukt Malaysia Airlines het belang van de Europese markt en blijft het volgens Marcelo Kaiser, COO Luchtvaart bij Aviareps, investeren in Europa. “We zijn trots een langdurige partner van Malaysia Airlines in Europa te zijn en zijn dankbaar voor het gegeven vertrouwen, zelfs in tijden van crisis. De versterking van het partnerschap is een bevestiging van onze voortdurende inzet om het succes van de luchtvaartmaatschappij op de Europese markt te verzekeren.”

Aviareps is blij met de uitbreiding van de samenwerking, en heeft als doel de aanwezigheid van de luchtvaartmaatschappij op deze markten verder uit te breiden en het aantal passagiers van en naar Europa te laten groeien.

“Malaysia Airlines is verheugd om de verlenging en uitbreiding van het General Sales Agent-partnerschap met Aviareps aan te kondigen om de passagiersgroei vanuit andere landen in Europa te stimuleren. De activiteiten van Malaysia Airlines vanuit Europa blijven groeien en het blijft een belangrijke markt omdat klanten naar Maleisië en de regio Azië-Pacific willen reizen met onze befaamde Maleisische gastvrijheid”, aldus Roslan Ismail, Global Head of Sales, Malaysia Airlines.