17 mei 2024
Thumbnail voor Mandy van Tetering op eerste plek Smile Society top 100 Sunny Cars

Mandy van Tetering op eerste plek Smile Society top 100 Sunny Cars

HAARLEM - Sunny Cars heeft een nieuwe lijst samengesteld voor de Smile Society Top 100 met daarin de 100 reisagenten die het afgelopen kwartaal de meeste autohuurboekingen hebben gemaakt. De reisagenten worden in het zonnetje gezet met extra autohuurkorting. Deze keer mag Mandy van Tetering van The Travel Club zich de beste verkoper van Nederland noemen.


Mandy van Tetering stond het hele jaar al in de top 100, maar heeft uiteindelijk een mooie sprong naar de top weten te maken. Vorige week ontving de winnares een cheque ter waarde van 500 euro om te gebruiken voor volgende huurauto geregeld door Sunny Cars.

Mandy neemt haar collega Connie Kleppe mee naar Spanje om samen te genieten van de prijs. “Ik heb nog nooit iets gewonnen en het voelt dan ook nog wat onwerkelijk. Ik ben wel ontzettend blij, want het is een extra stukje waardering. Connie en ik runnen onze zaak samen, dus in mijn ogen hebben we samen gewonnen. Op deze manier kunnen we in Spanje weer even opladen, want het zijn drukke maanden geweest en nog steeds. Wij bedienen de zakelijke markt en mogen wekelijks mooie reizen naar Amerika, Canada of Australië verzorgen. Alle drie bestemmingen waar we een huurauto van Sunny Cars kunnen aanbieden. Een huurauto is op deze bestemmingen onmisbaar.”

De Smile Society is een aantal jaar geleden in het leven geroepen om reisagenten persoonlijk te belonen. “De retail is voor Sunny Cars nog altijd heel belangrijk, nu zelfs meer dan ooit! Die waardering laten we graag blijken,” vertelt Marco Ammerlaan, Director of Sales, Nederland, België en Frankrijk. De volgende top 100 wordt in het nieuwe jaar bekend gemaakt.