18 mei 2024
Thumbnail voor Mathijs Bos start als Director Marketing bij Prijsvrij Vakanties en D-reizen

Mathijs Bos start als Director Marketing bij Prijsvrij Vakanties en D-reizen

DEN BOSCH - Mathijs Bos begint deze maand als Director Marketing bij Prijsvrij Vakanties en D-reizen. In deze nieuwe functie gaat Bos zich voor een belangrijk deel bezighouden met de offline marketing voor zowel Prijsvrij Vakanties als D-reizen.


Bos zegt zeer verheugd te zijn over de aanstelling binnen de Prijsvrij groep. “Ik heb enorm veel zin om vanaf 11 april aan de slag te gaan bij deze snelgroeiende organisatie. Het samenwerken met jonge ambitieuze mensen maakt me enthousiast”, meldt Bos aan Reisbizz.

Klik met managementteam
Marc van Deursen, CEO & Founder van Prijsvrij Groep is zeer tevreden met het toevoegen van Bos aan het team. “Onze eerste ontmoeting was plezierig, er was een klik met het managementteam en het was voor mij dan ook direct duidelijk dat hij mijn eerste keus was. Mathijs is nog relatief nieuw in de branche maar talent, ambitie en drive wegen voor mij sowieso altijd zwaarder dan ervaring of bijvoorbeeld opleiding. Daarbij is Mathijs ook gewoon een leuke vent die perfect past in ons DNA. We hebben nog veel plannen te verwezenlijken en met de komst van Mathijs gaan we die nog sneller kunnen realiseren is mijn overtuiging, aldus Marc van Deursen CEO & Founder van Prijsvrij Groep.

Over een maand verschijnt er een interview met Bos op Reisbizz.nl. Hierin kun je lezen wat zijn plannen zijn en hoe het hem bevalt.