7 september 2024
Thumbnail voor Mattijs ten Brink en Fenny Koppen verkozen tot nieuwe leden ANVR-bestuur

Mattijs ten Brink en Fenny Koppen verkozen tot nieuwe leden ANVR-bestuur

LEUSDEN - De leden van de ANVR hebben vandaag tijdens de 83ste algemene ledenvergadering unaniem ingestemd met de voordracht van Mattijs ten Brink van Sunweb en Fenny Koppen van Riksja Travel als nieuwe leden van het bestuur. Vanwege de aanpassing van de statuten, die in dezelfde vergadering werd goedgekeurd, was een uitbreiding daarvan mogelijk.


De 83ste ledenvergadering stond voor het eerst onder voorzitterschap van Arjan Kers. “Tijdens de ledenvergadering is naast de uitbreiding van het bestuur en de bijbehorende aanpassing van de statuten ook de jaarrekening van de ANVR over 2021 vastgesteld. Met de afronding daarvan kan de focus nu volledig op de grote uitdagingen van de zomer van 2022”, meldt Frank Radstake namens de ANVR.

Fenny Koppen voelt zich vereerd om zich de komende jaren hard te maken voor “onze mooie branche”. “Ik kijk er naar uit om met deze vak-professionals het bestuur te vormen en aan de slag te gaan met de vele uitdagingen doe voor ons liggen.” Mattijs ten Brink is dankbaar voor het gestelde vertrouwen van de leden. “Ik ben blij dat ik me nu ook op deze manier kan inzetten voor onze prachtige maar kwetsbare sector.”