13 mei 2024
Thumbnail voor Meld je aan voor de Avila Reizen seminar: Impactvol Ondernemen binnen de Reisbranche

Meld je aan voor de Avila Reizen seminar: Impactvol Ondernemen binnen de Reisbranche

HAARLEM - Avila Reizen wil haar klanten maximaal laten genieten, met een zo'n minimaal mogelijke footprint. Daarom organiseert de maatwerkspecialist een seminar op woensdag 4 oktober waarin het bedrijf dieper ingaat op het thema 'Impactvol Ondernemen binnen de Reisbranche'.


Tijdens de ochtendsessie gaat Avila Reizen met de bezoekers in gesprek over "de rol die toerisme kan spelen in het beschermen van onze aarde, en welke impacts ondernemers binnen de reisbranche kunnen maken".

Het programma start op woensdagochtend om 10:00 uur. De ochtend wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. Op het programma staan interactieve seminars van Tim van der Wel (Inspirerende reisproducten met een positieve impact en wat Avila Reizen doet om bij te dragen aan een betere wereld), Hilda van der Wel (Casa Blanca project in Venezuela, dromen voor het heden en de toekomst), Marjet Young (De strijd tegen stroperij en voor soortenbehoud; de Chengeta Foundation),  Laura Marais (Community Based Tourism) en Jurgen - Africa Experience/Tambo Foundation (Het belang van het behoud van endemische soorten in wildlife gebieden).

Meer informatie en aanmelden via deze link.