19 mei 2024
Thumbnail voor Meld je aan voor de famtrip naar de Galapagoseilanden met Avila Reizen

Meld je aan voor de famtrip naar de Galapagoseilanden met Avila Reizen

Avila Reizen organiseert een 7-daagse studiereis naar de Galapagoseilanden, waar je onder andere meerdere dagen volledig verzorgd op het luxe kleinschalige cruiseschip Galaxy Sirius verblijft. De reis vindt plaats tussen 16 en 22 juni 2024. Er zijn slechts 4 plekken beschikbaar op deze exclusieve famtrip.

Met hun afgelegen ligging en gevarieerde ecosystemen zijn de Galapagoseilanden de thuisbasis van een ongekende biodiversiteit, waaronder unieke diersoorten zoals reuzenschildpadden, zeeleguanen en blauwvoetgenten. Het strikte conservatiebeleid zorgt ervoor dat de natuurlijke schoonheid van de eilanden bewaard blijft.

Vertel Avila Reizen waarom juist jij mee wilt naar de Galapagoseilanden, en maak kans om deel uit te maken van deze reiservaring. De eigen bijdrage voor de reis is 1200 euro per persoon. Je kunt je tot uiterlijk 19 april aanmelden voor de studiereis.

Voor meer informatie, klik hier.
Heb jij de Reisbizz App al? Download onze gratis app in de Google Play Store of Apple App Store en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.