17 mei 2024
Thumbnail voor Meld je nu aan voor de studiereis naar Gran Canaria met FTI

Meld je nu aan voor de studiereis naar Gran Canaria met FTI

HOOFDDORP - FTI gaat van 14 t/m 18 maart 2023 op studiereis naar Gran Canaria en roept reisagenten op zich aan te melden voor de reis. Naast zon, zee en strand ontdek je volgens de reisorganisatie tijdens de studiereis ook een andere kant van Gran Canaria. Aanmelden kan tot maandag 6 februari.


Tijdens de studiereis ontdek je naast de mooiste stranden en beste hotels ook de gastronomie van het eiland, ervaar je het stadsleven van Las Palmas en ga je met FTI mee langs diverse culturele highlights om te ontdekken wat het eiland allemaal te bieden heeft. De reis vertrekt op dinsdag 14 maart vanaf Amsterdam Schiphol om 14:20 uur en op zaterdag 18 maart vliegt de groep om 18:50 uur terug naar Nederland.

Aanmelden voor de studiereis kan tot maandag 6 februari door een mail te sturen naar [email protected]. Voor de reis wordt een eigen bijdrage gevraagd van 149 euro.

Nu al meer weten over Gran Canaria?

Meld je dan nu aan voor de Reisbizz nieuwsbrief en ontvang later deze week als eerste het nieuwste Reisbizz Magazine in je mailbox. Met deze uitgave: de Canarische Eilanden Special.