15 juli 2024
Thumbnail voor MSC Cruises hervat activiteiten van achtste schip uit de vloot

MSC Cruises hervat activiteiten van achtste schip uit de vloot

GENÈVE - MSC Cruises heeft aangekondigd dat de MSC Bellissima maar liefst 21 afvaarten vanuit Jeddah in de Rode Zee zal gaan uitvoeren tussen eind juli en eind oktober. Het schip arriveerde afgelopen weekend in Jeddah om zich voor te bereiden op het eerste seizoen en is tot nu toe het grootste cruiseschip wat over de Rode Zee heeft gevaren.


Het schip gaat cruises van drie en vier nachten aanbieden naar Safaga voor Luxor (Egypte) of Aqaba voor Petra (Jordanië) voordat het terugkeert naar de Saoedische thuishaven. Naast deze zomerreizen zal MSC Cruises de al eerder aangekondigde winterreizen op de Rode Zee van 2021/22 vanuit Jeddah gaan uitvoeren.

MSC Bellissima is het achtste schip van MSC Cruises dat de afvaarten hervat met passagiers aan boord. Nog eens drie schepen bereiden zich voor op toekomstige reizen, waardoor de helft van de vloot van het bedrijf tegen het einde van de zomer weer op zee zal zijn.

De MSC Grandiosa, MSC Seaside, MSC Orchestra, MSC Splendida en MSC Magnifica varen momenteel in de Middellandse Zee. MSC Virtuosa vaart rond het Verenigd Koninkrijk en MSC Seaview vaart in de Baltische Staten. MSC Meraviglia hervat vanaf 2 augustus Caribische cruises vanuit Miami en zal vanaf 18 september in de regio worden vergezeld door MSC Divina vanuit Port Canaveral bij Orlando (Florida). MSC Seashore zal in augustus in gebruik worden genomen met reizen in de westelijke Middellandse Zee voordat het schip in november naar Miami wordt overgebracht voor een seizoen in het Caribisch gebied.