13 oktober 2024
Thumbnail voor Neckermann breidt cruiseaanbod uit door samenwerking met Captain Cruise

Neckermann breidt cruiseaanbod uit door samenwerking met Captain Cruise

Touroperator Neckermann vergroot het cruiseaanbod voor de Belgische markt door een samenwerking aan te gaan met Captain Cruise. De cruisespecialist biedt 35.000 cruises aan in diverse prijscategorieën, die nu voor Belgische reizigers te boeken zijn bij Neckerman. “Voor elke doelgroep is er een cruise.”

De samenwerking stelt Neckermann in staat om een breder assortiment aan cruisevakanties aan te bieden. Voorheen wendde de touroperator zich alleen tot Costa Cruises en MSC Cruises. Door de toenemende vraag naar cruises in de Belgische reismarkt kan Neckermann met de nieuwe samenwerking naar eigen zeggen beter inspelen op de wensen van de klanten. “Een mogelijke verklaring voor de toenemende vraag zijn de scherpe tarieven. De laatste jaren zijn deze immers behoorlijk verlaagd. Een cruise hoeft niet langer duur of exclusief te zijn”, aldus Robert Pieter Gardenier, CEO Captain Cruise.

Het cruiseaanbod van Neckermann is behoorlijk uitgebreid, met onder meer rivier, zee- en expeditiecruises. Het aanbod van Captain Cruise biedt meer dan 35.000 afvaarten, verdeeld over meer dan 50 rederijen. Met zowel basis-, premium- of luxerederijen, themacruises, of avontuurlijke expeditietochten. “Dus voor elke doelgroep is er een cruise.”