14 april 2024
Thumbnail voor Oman in 2024 gastland van ITB Berlijn

Oman in 2024 gastland van ITB Berlijn

BERLIJN - Het sultanaat Oman is het gastland van de volgende editie van ’s werelds grootste reisbeurs, ITB Berlijn. Dat kondigen het Ministere van Erfgoed en Toerisme van Oman en de Messe Berlin aan. Hiermee kondigen ze hun officiële partnerschap aan waarbij Oman zal dienen als gastland voor de beurs in 2024.


“ITB Berlijn is een krachtig platform voor het tonen van de verscheidenheid van het vele aanbod dat Oman kan bieden in de groeiende toeristische industrie”, laat de minister van Erfgoed en Toerisme van Oman, Salim Al Mahrouqi, weten. “We zijn verheugd dat het Sultanaat Oman in 2024 het gastland zal zijn en we zijn vastbesloten om het evenement een indrukwekkende en duurzame ervaring te bieden die alle mogelijke zintuigen en verwachtingen dekt.”

“Oman is al vele jaren sterk vertegenwoordigd op ITB Berlijn en we zijn zeer onder de indruk van de toeristische attracties en diversiteit die deze reisbestemming te bieden heeft”, aldus David Ruetz, Senior Vice President bij Messe Berlin. “Met het Sultanaat zijn we verheugd dat we zo'n aantrekkelijke partner voor de show van volgend jaar hebben binnengehaald.”

Als officieel gastland van ITB Berlijn 2024 organiseert Oman onder meer de openingsceremonie op 4 maart 2024 in de CityCube Berlijn. Van 5 tot 7 maart trakteert het land vakbezoekers op een gevarieerd programma van evenementen.