19 april 2024
Thumbnail voor Ontdek ‘natuuremiraat’ Ras Al Khaimah tijdens vierdaagse roadshow

Ontdek ‘natuuremiraat’ Ras Al Khaimah tijdens vierdaagse roadshow

Ras Al Khaimah, het emiraat dat bekend staat om zijn ruige natuur, organiseert in april een roadshow in de Benelux. Diverse hotels, luchtvaartmaatschappij Emirates, lokale partners en Ras Al Khaimah Tourism Authority verwelkomen graag reisprofessionals “om hen te inspireren over deze verrassende bestemming.”

 “We organiseren deze roadshow om de bestemming meer bekendheid te geven in de Benelux”, zegt Danielle Goedkoop namens Ras Al Khaimah Tourism Authority. “Ras Al Khaimah is één van de zeven Verenigde Arabische Emiraten en hoewel het op slechts 45 minuten rijden van Dubai ligt, is het nog niet echt ontdekt door het massa. Het is een resort-bestemming met enorm veel mogelijkheden om een relaxte strandvakantie aan te vullen met diverse activiteiten. Zo vind je er de langste zipline ter wereld, kun je er avontuurlijke tochten maken door de bergen en woestijn en heeft de bestemming met een geschiedenis van 7000 jaren een aantal culturele highlights die je niet mag missen.”

De roadshow van Ras Al Khaimah vindt plaats op 15 april in Amsterdam, 16 april in Vught, 17 april in Brugge en 18 april in Antwerpen. Inschrijven via de link.