23 mei 2024
Thumbnail voor Personal Touch Travel spreekt van geslaagd franchiseweekend: ‘Wat een opkomst’

Personal Touch Travel spreekt van geslaagd franchiseweekend: ‘Wat een opkomst’

Het eerste franchiseweekend van Personal Touch Travel van dit jaar was een groot succes, meldt de organisatie. Tijdens het weekend kwamen meer dan 100 zelfstandige reisadviseurs bij elkaar in Eerbeek. “Wat heerlijk om zo’n opkomst te zien bij dit eerste weekend.”

Het franchiseweekend werd afgetrapt met een plenaire sessie waarin directeur Arjan Kastelein de prestaties en ontwikkelingen van de markt en organisatie deelde met de aanwezigen. Verder werden “nieuwe gezichten verwelkomd en jubilarissen, die alweer 10 en 15 jaar bij Personal Touch Travel zijn aangesloten, in het zonnetje gezet. Daarnaast werden door marketingmanager Kevin Kater de laatste marketingontwikkelingen gepresenteerd”, aldus Personal Touch Travel.

Vervolgens kregen de leveranciers ruim de tijd om hun producten en tools te presenteren. “Ondertussen zette een professionele fotograaf de ZRA's prachtig op de foto voor hun persoonlijke pagina's op de website.”

Na een gezellige avond was de volgende ochtend iedereen weer “keurig op tijd” aanwezig voor een cursus smartphonefotografie, “wat resulteerde in bijzondere beelden”, aldus het bedrijf. “Uiteindelijk gingen drie gelukkige winnaars naar huis met mooie reischeques.”

"Wat heerlijk om zo'n opkomst te zien bij dit eerste weekend. Het enthousiasme, de reacties van leveranciers en collega's en de fantastische sfeer doen zo goed. Wat zijn we een leuke club zo met elkaar", vat directeur Kastelein het weekend kort en bondig samen. "Op naar een volgende editie."

In de laatste printuitgave van Reisbizz Magazine gingen we koken met Arjan Kastelein. Lees hier het interview waarin we praten over zijn academische achtergrond, onverwachte focus op aardappelen, zijn passie voor zeilen en visie op leiderschap. Ook de printuitgaven van Reisbizz Magazine ontvangen? Meld je dan nu aan als Reisbizz Society lid.