17 april 2024
Thumbnail voor Peru aanwezig op ITB Berlijn: ‘Kom een cocktail drinken’

Peru aanwezig op ITB Berlijn: ‘Kom een cocktail drinken’

Bezoekers van ITB Berlin 2024 kunnen op een leuke manier kennis maken met Peru. Het Zuid-Amerikaanse land staat met een grote stand op de beurs en laat bezoekers de drie regio's van het land zien. Dit jaar is er speciale aandacht voor een nieuwe campagne, die tijdens de beurs officieel wordt gelanceerd. Reisprofessionals zijn daarom uitgenodigd voor een cocktail op de stand op woensdag 6 maart om 17.00 uur.

De stand van Peru zal de drie regio's van het land laten zien: de kust, hooglanden (Andes) en de Amazone . Samen met 25 bedrijven uit de Peruaanse toeristische sector presenteert een team van PROMPERÚ het gevarieerde aanbod van deze bestemming op de beurs. “Van exclusieve luxeproducten en veelgeprezen gastronomie tot cultureel erfgoed, avontuurlijke ervaringen en gemeenschapstoerisme”, aldus de Peruaanse Commissie voor de Promotie van Export en Toerisme.

Naast interessante informatie over de campagne en ander nieuws uit Peru, kunnen gasten typische Peruaanse lekkernijen proeven zoals Peruaanse koffie en Pisco, de bekende drank.