19 mei 2024
Thumbnail voor Reis met Special Traffic naar Indochina en Thailand: ‘Advies vanuit eigen ervaring’

Reis met Special Traffic naar Indochina en Thailand: ‘Advies vanuit eigen ervaring’

Bij Special Traffic is er 24 jaar aan reiskennis en specialisme in huis. Doordat de reisspecialisten de bestemmingen die aangeboden worden zelf hebben bezocht, wordt er geadviseerd vanuit eigen reiservaring. In de Azië Special van Reisbizz Magazine vertelt Special Traffic vanuit die ervaring over Indochina en Thailand.

De prachtige landschappen, de rijke cultuur en geschiedenis, en de zeer vriendelijke bevolking maken het reizen door Vietnam volgens Special Traffic een feest. “Reist jouw klant voor het eerst naar Vietnam? Dan is een reis langs de hoogtepunten, van Noord- naar Zuid-Vietnam of andersom, een veel gekozen route. Bezoek bruisende steden als Hanoi en Ho Chi Minh City, zie keizerlijke tempels en pagodes in Hue en ontdek ook rustige plekjes op het platteland.”

Is jouw klant op zoek naar een authentieke ervaring? “Denk dan eens aan Laos, één van de meest ongerepte en authentieke landen in Zuidoost-Azië”, aldus Special Traffic. “De mensen zijn er vriendelijk, het is redelijk rustig op straat en de mogelijkheden die een vakantie naar Laos biedt, zijn verbazingwekkend. Je kunt Laos combineren met de buurlanden, maar op zichzelf heeft deze bestemming ook genoeg te bieden.”

DMC
Special Traffic werkt onder andere samen met Travel Exclusive Asia, een DMC die zich focust op het samenstellen van complete reizen door heel Thailand. “Oprichter Andre van der Marck zou je kunnen omschrijven als een veteraan in het vak. Na zijn toeristische loopbaan in Thailand van meer dan 20 jaar besloot hij om in 2016 zijn eigen bedrijf, vanuit de hoofdstad Bangkok, uit de grond te stampen. Vanuit de missie om het ‘anders’ en beter te doen, is Travel Exclusive Asia geboren. Acht jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend en gevestigde waarde in de reisindustrie”, sluit Special Traffic af.

Meer weten over het aanbod van Special Traffic in Zuidoost-Azië of over de samenwerking met Travel Exclusive Asia? Lees dan het hele artikel in de Azië Special van Reisbizz Magazine.