12 mei 2024
Thumbnail voor Reisagenten krijgen ’taste of Curaçao’ in Mondi West Amsterdam

Reisagenten krijgen ’taste of Curaçao’ in Mondi West Amsterdam

AMSTERDAM - In het Mondi West restaurant in Amsterdam werd een groep reisagenten gisteren bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op vakantiebestemming Curaçao. Op uitnodiging van het Curaçao Tourist Board praatten twaalf hoteliers de aanwezigen bij. Met een heerlijk diner en verschillende prijzen die gewonnen konden worden, was het een geslaagd event.


Sharon Vassell, trade coordinator CTB, verwelkomde de aanwezigen en bij binnenkomst stonden de twaalf accommodatiepartners klaar om te proosten met een drankje. Alle partners gaven een korte presentatie met de laatste updates over hun accommodatie. De aanwezige hotelpartners waren: LionsDive Beach Resort, Curaçao Marriott Beach Resort, Zoëtry Wellness & Spa Resorts, Dreams Resorts & Spa, Sunscape Resorts & Spa, Acoya Curaçao Resort, Blue Bay, Renaissance Wind Creek Curaçao Resort, Scuba Lodge Curaçao, Morena Resort, Corendon Mangrove Beach Resort en Courtyard by Marriott.

Caribbean Cuisine
Na te zijn bijgepraat, werden de reisagenten uitgenodigd om aan te schuiven voor een heerlijk driegangendiner bereid door Curaçaose chef Justin Niessen. Tussen de gangen door werden verschillende prijzen verloot. Zo gaven Blue Bay, Acoya, Sunscape en Courtyard by Mariott een aantal nachten weg. Rutgher Verstrepen verlootte namens Corendon een plek voor de studiereis naar Curaçao in november. Tot slot gaf de organisatie Join the Pipe honderd flessen weg met eigen branding.

“We zijn heel blij met het succes van het Taste of Curaçao-evenement”, liet Sharon Vassell weten. “Het was een fantastische kans voor onze partners om in contact te komen met reisbureaus en voor deze agenten om waardevolle inzichten te krijgen in onze hotels op Curaçao.”