10 mei 2024
Thumbnail voor Reisagenten maken kennis met Bonaire en Harbour Village Beach Club: ‘Bonaire is voor iedereen’

Reisagenten maken kennis met Bonaire en Harbour Village Beach Club: ‘Bonaire is voor iedereen’

KRALENDIJK - Harbour Village Beach Club is een luxe resort dat aan het enige privéstrand op Bonaire ligt. Jaarlijks verwelkomt het resort vele repeat gasten. In mei vertrokken vier ervaren reisagenten aangesloten bij The Travel Club naar Bonaire om een exclusief kijkje te nemen in het resort. In de Caribbean Special van Reisbizz Magazine vertellen de reisagenten over hun ervaringen op het eiland.


Hoe heb je Bonaire ervaren als vakantiebestemming?
Linda Henkelman: “Bonaire heeft me verrast, het eiland is totaal niet te vergelijken met Aruba of Curaçao. Het is rustig, dorps, ‘laid back’ en heeft een hele mooie flora en fauna, zowel boven als onderwater. Bonaire is in mijn ogen geen geschikte bestemming voor feestvierders en strandliefhebbers, aangezien er minder uitgaansmogelijkheden en het ontbreekt aan lange mooie stranden, zoals op andere Caribische eilanden. Maar juist die sfeer, die alles behalve massaal aanvoelt, spreekt de luxe klant aan. Dan denk ik met name aan rustzoekers, natuurliefhebbers en watersporters, maar ook gezinnen met kleine kinderen.”

Manuela Hafkamp: “Bonaire is voor iedereen. Ik zou altijd een auto adviseren, de natuur is schitterend en er is genoeg te doen. Er zijn niet veel winkels en uitgaansgebieden, maar wel goede horecagelegenheden en dat is een belangrijke usp voor mensen in het luxere segment.”

Heb je verkooptips voor collega’s?  
Desiree Kok: “Het is een kleinschalig en ook romantisch resort waar privacy hoog in het vaandel staat. Naast dat Harbour Village zeer geschikt is voor een strandvakantie of een duikvakantie, zou ik het ook zeker aanbevelen voor een huwelijksreis. De faciliteiten zijn geweldig.  Het ‘open’ restaurant in vorm van een schip, ligt deels in het water en is de centrale plek voor ontbijt, lunch en diner á la carte. Denk ook aan dineren op het strand aan de vloedlijn.”

Annemarie Bruil: “Het hotel straalt echt een unieke kalmte uit, die je eigenlijk bijna nergens anders op de Antillen kunt vinden. Alles klopt hier, de kleinste details, in de kamers maar ook in het resort zelf. Bonaire als bestemming vind ik niet zo geschikt als strandbestemming, behalve als je bij Harbour Village verblijft.”

Wil je meer lezen over hoe de reisagenten Bonaire en het Harbour Village Beach Club resort hebben ervaren? Lees dan het hele artikel in de Caribbean Special van Reisbizz Magazine.