14 april 2024
Thumbnail voor Reisbizz verwelkomt Curaçao Tourist Board als partner tijdens Society Event op Vakantiebeurs

Reisbizz verwelkomt Curaçao Tourist Board als partner tijdens Society Event op Vakantiebeurs

UTRECHT - Tijdens de Vakantiebeurs Vakdag op 11 januari 2023 komt de Reisbizz Society voor de tweede keer bijeen. In een uur tijd verruimen we jouw blik op zowel persoonlijk- als professioneel vlak, zodat jij met een vliegende start het nieuw jaar tegemoet gaat. Dit doen we niet alleen, maar in samenwerking met onze partner Curaçao Tourist Board.


Muryad de Bruin en Sharon Vassell zijn namens CTB aanwezig op het Reisbizz Society event en geven de aanwezigen een update over de recente ontwikkelingen op Curaçao. Ook voorzien zij deelnemers van lokale hapjes.

Als onderdeel van deze samenwerking zijn tijdens het evenement verschillende hoteliers uit Curaçao aanwezig. Een aantal van de aanwezige hoteliers zijn: Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort, Curaçao Marriott Beach Resort, Dolphin Suites & Wellness, Papagayo en Scuba Lodge.

Op het Reisbizz Society Event kunnen de aanwezigen uitzien naar een verassing die kan worden ingewisseld door middel van een daar te ontvangen voucher.

Aanmelden
De bijeenkomst met de Society vindt plaats van 10:00 tot 11:00 ’s ochtends in de Experience zaal van de Jaarbeurs. Daarna kunnen de aanwezigen met een hoop opgedane kennis de wereld rondreizen op de Vakantiebeurs zelf.

Meld je hier aan als je ook aanwezig wilt zijn tijdens het volgende Reisbizz Society Event.