8 september 2024
Thumbnail voor Reisburo Mackus verder onder de vlag van Kupers Reisinfo

Reisburo Mackus verder onder de vlag van Kupers Reisinfo

NEDERWEERT - Reisburo Mackus in Nederweert gaat vanaf vrijdag 1 april verder onder de vlag van Kupers Reisinfo. Beide partijen zien meerwaarde in een intensieve samenwerking en kijken er naar uit hun klanten op deze manier beter te bedienen. “Nu de reiswereld weer opstart na twee uitdagende jaren, is het belangrijk om over de toekomst na te denken”, aldus Kupers.


De vertrouwde gezichten, Marianne en Anita, van Reisburo Mackus blijven hun klanten adviseren in alle soorten en maten van vakantiebelevingen.

“Een positief 2022 voor Kupers. Na enkele onzeker jaren mag het bedrijf zich sterk groeiend noemen. Op naar een mooie reistoekomst, een fijne samenwerking en tevreden klanten met reisherinneringen voor het leven”, luidt de aankondiging van Kupers.

Verspreid door Limburg
Vanaf deze overname telt Kupers in totaal zestien vestigingen verspreid door heel Limburg, waaronder vier Schoenmaeckers reisbureaus. Naast deze stenen reisbureau zijn er dertien mobiele reisadviseurs, zowel binnen als buiten Limburg,  aangesloten bij de reisorganisatie.

Afgelopen januari startte Kupers een eigen cruise afdeling, met Danielle Pluijmen als cruisespecialist, en van waaruit een zestal begeleide cruises worden georganiseerd in 2022 en 2023. Ook op het gebied van zakenreizen beschikt Kupers/Schoenmaeckers over de juiste capaciteiten.