11 mei 2024
Thumbnail voor Reisverslag: Jennie Visser op studiereis met Corendon naar de Egeïsche kust van Turkije

Reisverslag: Jennie Visser op studiereis met Corendon naar de Egeïsche kust van Turkije

BODRUM - Travel Counsellor Jennie Visser vertrok afgelopen zaterdag naar Bodrum voor een studiereis met Corendon naar de Egeïsche kust van Turkije. “Corendon verzorgt weer een fijne studiereis vol met prachtige plekjes, entertainment, mooie hotelbezoeken en een geweldige groep met leuke mix van reisagenten en medewerkers van de reisorganisatie”, vertelt Jennie aan Reisbizz.nl.


Voor Jennie was het fijn om kennis te maken met medewerkers van Corendon en met hen te sparren over de samenwerking. “Van dichtbij meemaken hoe de marketing medewerkers hun creativiteit botvieren op de prachtige natuur van Turkije, de sfeervolle plaatsjes en de luxe hotels. Er worden filmpjes geschoten en ideeën ontspruiten ter plekke om de omgeving vast te leggen.”

De groep met de General Manager en hotelpersoneel van Cook's Club Adakoy Marmaris.

De start in Bodrum begint goed. De groep verblijft in het luxe hotel Titanic Deluxe Bodrum. “Wauw wat een resort”, merkt Jennie op. “Alles klopt hier. Van het ontvangst, tot de restaurants en het strand. Na een korte duik bij het strand, waar je je waant op een hippe beachclub op Ibiza, hebben we de gezelligste Griekse feestavond ooit in het sfeervolle Begonvil visrestaurant. Uh ja, echt waar, de gezelligste Griekse avond was voor mij in Turkije!” In Bodrum maakt de groep nog een boottocht en nemen ze een duik bij één van de mooie baaien.

Het luxe hotel Titanic Deluxe Bodrum

Na twee nachten luxe, is het tijd om op pad ta gaan naar het altijd gezellige Marmaris. “Waar we 's avonds verrast worden met een boottocht naar ons hotelbezoek van het gloednieuwe Cook's Club Adakoy Marmaris. Boho Chique meets All Inclusive, maar ook kun je kiezen voor logies ontbijt. Hier krijgen we een rondleiding van General Manager Sevki Yilmaz en aansluitend een heerlijk diner bij de mooie privé haven. Wat een fijne sfeer in dit 16+ adults only hotel, kleinschalig boutique hotel vibe.”

Voor Jennie wederom een geslaagde studiereis.

De slaapkamer in Cook's Club Adakoy Marmaris.