28 februari 2024
Thumbnail voor RIU Hotels & Resorts viert 25ste verjaardag in Mexico en opent nieuw hotel in Cancun

RIU Hotels & Resorts viert 25ste verjaardag in Mexico en opent nieuw hotel in Cancun

CANCUN - RIU Hotels & Resorts opent een nieuw vijfsterrenhotel in Mexico, het Riu Palace Kukulkan. Het hotel biedt de All-Inclusive 24-uurs service en is een Adults-Only hotel. Deze inauguratie is een nieuwe mijlpaal in het kader van de 25ste verjaardag van RIU in Mexico en presenteert de nieuwe service ‘Elite Club by RIU’.


Dit jaar is het 25 jaar geleden dat RIU voor het eerst naar Mexico kwam, wat inmiddels is uitgegroeid tot de belangrijkste internationale bestemming van de keten. Met deze nieuwe opening heeft de hotelketen 22 hotels in zes bestemmingen in het land, met RIU Yucatán als eerst geopende hotel in 1997.

Het Riu Palace Kukulkan heeft een prominente plek direct aan zee en tegenover winkelcentrum ‘La Isla’. In het buitengedeelte kunnen gasten genieten van vier zwembaden en de directe toegang tot het strand. Met in totaal zeven restaurants biedt het hotel daarnaast naar eigen zeggen een uitgebreid gastronomisch aanbod.

Het hotel introduceert tevens een nieuwe service ‘Elite Club by RIU’. Gasten die kiezen voor deze exclusieve service krijgen toegang tot onafhankelijk en gepersonaliseerd inchecken en een late check-out, maar ook onder andere een welkomstgeschenk, aromatherapie en een drankautomaat op de kamer met een assortiment Premium dranken. “Bovendien zullen gasten die voor het nieuwe Elite Club-concept kiezen, genieten van een speciaal welkom, vergezeld van een brief ondertekend door de hotelmanager, een huisgeschenk gezeefdrukt met het Elite Club-logo en een fles wijn of cava om het begin van hun vakantie te vieren”, laat RIU weten in hun aankondiging.