6 december 2023
Thumbnail voor Riu Palace Macao weer open na renovatie

Riu Palace Macao weer open na renovatie

De gasten kunnen genieten van een nieuw interieur, een nieuw gastronomisch aanbod en nieuwe mogelijkheden. Eén daarvan is de Elite Club by RIU. Dit is een exclusieve service met privileges en ruimtes ontworpen voor gasten die hun RIU Hotel ervaring nog exclusiever willen maken. Zo biedt de Elite Club zijn gasten een loungeruimte aan, met een voor hen gereserveerde bar en een exclusief restaurant waar à la carte gedineerd kan worden. Ook is er een exclusief strandgedeelte, met een eigen barservice met premium drankjes voor Elite-gasten.

Swim-up kamers


De 476 kamers zijn ook volledig gerenoveerd. De kleurkeuze is gebaseerd op de natuurlijke kleur van hout, beige en groen, en als decoratief element is gekozen voor plantenmotieven op zowel de hoofdmuur als op de glazen wand die de badkamer van de slaapkamer scheidt. Een grote vernieuwing zijn de swim-up kamers. Dit zijn kamers die een privézwembad hebben. De kamers zijn exclusief voor gasten van de Elite Club.

Tekst gaat verder onder de foto

De renovatie van het Riu Palace Macao volgt de lijn van renovatie van het RIU-product in alle bestemmingen over de hele wereld. Het Riu Palace Bavaro is het volgende renovatieproject wat in 2024 zal worden uitgevoerd.