18 mei 2024
Thumbnail voor Riu Plaza Londen Victoria opent deze week

Riu Plaza Londen Victoria opent deze week

PALMA DE MALLORCA – Het eerste RIU Plaza hotel opent aanstaande vrijdag 28 juli haar deuren in Londen. Dit is het eerste hotel van de keten in het Verenigd Koninkrijk. Dat maakt RIU vandaag bekend.


Het Riu Plaza Londen Victoria is een viersterrenhotel met 435 kamers en ligt midden in de wijk Westminster, dicht bij Buckingham Palace en de Big Ben. Daarnaast ligt het hotel op slechts een paar meter van Victoria Station. Dit is één van de drukste stations van het land, met een jaarlijkse toestroom van bijna 75 miljoen passagiers. Het biedt ook een directe verbinding met Gatwick Airport in slechts 30 minuten via de Gatwick Express service.

Het eerste hotel in de Riu Plaza stadshotellijn werd geopend in 2010, in Panama, en sindsdien is de hotelketen blijven uitbreiden in de belangrijkste hoofdsteden van de wereld. Het Riu Plaza London Victoria wordt de tiende vestiging in deze lijn. Chicago en Toronto zijn de volgende bestemmingen waar binnenkort stedelijke hotels van het RIU-merk te vinden zijn.