18 april 2024
Thumbnail voor RIU voltooit renovatie Riu Caribe en introduceert Riu Party in Cancun

RIU voltooit renovatie Riu Caribe en introduceert Riu Party in Cancun

CANCUN - Het Riu Caribe in Cancun heeft een complete transformatie ondergaan. Het hotel is sinds 2003 eigendom van RIU Hotels & Resorts en onderging eerder in 2013 al een renovatie. Deze tweede grondige renovatie draagt volgens de hotelketen bij aan het streven naar kwaliteit in Mexico. Ook wordt in het hotel in Cancun de Riu Party toegevoegd.


Riu Caribe verrast gasten met een nieuwe entree en nieuwe kamers. Daarnaast zijn alle restaurants gerenoveerd, waardoor er een nieuwe ambiance is gecreëerd. Het hotel is van één groot zwembad naar vier zwembaden gegaan, waarvan één met een swim-up bar.

“Maar ongetwijfeld één van de grootste nieuwtjes na de heropening van Riu Caribe is de opening van de Riu Pool Party in Cancun”, laat de hotelketen weten. In een speciaal gedeelte met een exclusieve zwembadzone voor de viering van deze feesten biedt het Riu Caribe nu vier wekelijkse feesten. Deze zijn zowel overdag als ’s avonds en zijn gethematiseerd volgens het type feest: de White Party, de Jungle Party, de Neon Party en de Pink Party.
Ook introduceert het hotel zogeheten Riu Party rooms. 74 kamers zijn gethematiseerd en voorbereid voor gasten die zich willen laten onderdompelen in de sfeer van de exclusieve RIU feestjes.