19 mei 2024
Thumbnail voor Rutgher Verstrepen: Corendon Airport Events ‘ab-so-luut’ voor herhaling vatbaar

Rutgher Verstrepen: Corendon Airport Events ‘ab-so-luut’ voor herhaling vatbaar

In de afgelopen twee weken vonden verschillende Corendon Airport Events plaats. Op de events, verspreid over luchthavens in Nederland (Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht), kwamen volgens de salesmanager Retail van Corendon, Rutgher Verstrepen veel reisagenten af. “Het was fijn voor de reisagenten om de producten, ontwikkelingen en bestemmingen met eigen ogen te zien.”

De Corendon Airport Events werden bezocht door zo’n 250 reisagenten, vertelt Verstrepen. “De reisagenten waren allemaal erg positief over de events. Voor agenten is het altijd leuk wanneer touroperators, hoteliers en bestemmingen naar hen toe komen. Vaak moeten reisagenten afreizen naar events en nu was het een keer andersom. Het programma was of een ochtendsessie (inclusief lunch) of een avondsessie (inclusief diner). De agenten kregen afwisselende presentaties voorgeschoteld van diverse partners zoals Iberostar, Acoya, Curacao tourism board, Grecotel, Rotana en By June.”

Het was voor reisagenten goed om de producten, ontwikkelingen en bestemmingen die de verschillende luchthavens bieden ook eens met eigen ogen te zien, aldus Verstrepen. “Zo genieten klanten bij Corendon die vliegen vanaf Groningen en Maastricht van gratis parkeren en kregen de agenten in Rotterdam en Maastricht een kijkje achter de schermen.”

Het concept is volgens Verstrepen “ab-so-luut” voor herhaling vatbaar. “Maar we gaan wel kijken wat we beter of anders kunnen doen.”