14 juli 2024
Thumbnail voor SAVE THE DATE: Reisbizz Society Event op de Vakantiebeurs

SAVE THE DATE: Reisbizz Society Event op de Vakantiebeurs

UTRECHT - Na ons eerste geslaagde Reisbizz Society Event in Gorinchem verwelkomen we jullie graag opnieuw op 11 januari voor een bijeenkomst tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs. Verrijk je kennis als reisprofessional tijdens ons event en laat je inspireren door onze sprekers. Daarnaast ontvangen aanwezigen een voucher voor een wel heel speciale verrassing.


We starten de dag samen van 10:00 uur tot 11:00 uur voordat je de wereld rond gaat reizen op de Vakantiebeurs. De Reisbizz Society staat voor: goed voor jezelf zorgen, gezondheid, duurzaamheid en verbinden. Op het event verruimen wij jouw blik op zowel persoonlijk- als professioneel vlak zodat jij een vliegende start tegemoet kan gaan in het nieuwe jaar. Wij kijken ernaar uit jullie te ontmoeten tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs.

Verassingsvoucher
Tussen 10:00 uur en 11:00 uur kun je bij ons een speciale verassingsvoucher afhalen die je op de dag zelf op een gewenst moment kan verzilveren. Mis het event niet en bezoek onze stand om te ontdekken wat voor een verrassing jou te wachten staat!

Deelname
Meld je snel aan voor deelname om zeker te zijn van een plek. Voor leden van de Reisbizz Society en reisagenten is het bijwonen van het event geheel kosteloos. Andere geïnteresseerden die het event graag willen bijwonen betalen een toegangsprijs. Dit ticket bedraagt 25 euro incl. btw.