23 juli 2024
Thumbnail voor Seabourn krijgt goedkeuring van Griekenland voor herstart luxecruises

Seabourn krijgt goedkeuring van Griekenland voor herstart luxecruises

SEATTLE - Vanaf juli 2021 is het weer mogelijk om met Seabourn een cruisereis te maken vanaf Athene, zo heeft de Griekse regering besloten. Seabourn Ovation voert een reeks van zevendaagse cruises uit waarbij historische havens op de Griekse eilanden worden verkend.


Seabourn ontwikkelt samen met de Griekse regering plannen om de Seabourn activiteiten in het Middellandse Zeegebied te hervatten met een reeks afvaarten vanuit de Griekse hoofdstad. De reizen kunnen worden geboekt vanaf 12 april. Seabourn legt prioriteit bij het beschermen van de gezondheid en veiligheid van de gasten, teamleden en de inwoners van plaatsen die de cruiseschepen bezoeken. De cruises zijn om die reden slechts toegankelijk voor gasten die volledig gevaccineerd zijn tegen COVID-19.

"De hele Seabourn familie is echt enthousiast om onze bekroonde reiservaring te bieden aan boord van de Seabourn Ovation vanaf juli dit jaar op de Griekse eilanden," zegt Josh Leibowitz, president van Seabourn. "We zijn de mensen van Griekenland dankbaar dat ze Seabourn deze zomer weer verwelkomen in de Middellandse Zee."