14 april 2024
Thumbnail voor Smaakvolle aftrap Special Traffic studiereis Indonesië bij Ron Blauw Gastrobar Indonesia

Smaakvolle aftrap Special Traffic studiereis Indonesië bij Ron Blauw Gastrobar Indonesia

Donderdagmiddag werd de aftrap gegeven voor de studiereis van Special Traffic naar Indonesië, en waar anders kon dit beter plaatsvinden dan bij Ron Blauw Gastrobar Indonesia? De smaakpapillen werden verwend en de ervaring smaakt naar meer.

Op 15 april aanstaande vertrekt de groep reisagenten, onder leiding van Special Traffic collega Lisanne Vreijsen, voor een 12-daagse studiereis naar Indonesië. De groep bestaat uit 8 enthousiaste reisagenten.

 De groep kon alvast goed in de sfeer komen met de heerlijke Indonesische gerechten die op tafel werden geserveerd. Voordat er werd begonnen met eten, was er een moment voor het doornemen van de reispapieren en het bijbehorende programma van de reis.

Garuda
Chris Freitag, die ook aanwezig was bij de proeverij, zal ook een aantal dagen aansluiten bij de groep. "We hebben het een paar keer geprobeerd en eindelijk is het gelukt om, in samenwerking met Garuda, deze reis voor jullie te organiseren," sprak hij de reisagenten toe.

Ook Kenneth Moes, accountmanager bij Garuda, is verheugd over de samenwerking. "Special Traffic is een geweldige partner. Ook ik zal voor een aantal dagen aansluiten bij de groep. Ik kijk er echt naar uit."

Reisbizz zal verslag doen van deze reis.

Word kosteloos lid van de Reisbizz Society en schrijf je nu in