24 mei 2024
Thumbnail voor Studiereis Marokko: zien, voelen, horen en ruiken

Studiereis Marokko: zien, voelen, horen en ruiken

Afgelopen november vlogen veertien reisagenten, op uitnodiging van ANWB reizen, met Transavia naar Marokko voor een studiereis. Een week lang trok het reisgezelschap door het Noord-Afrikaanse land. Reisbizz mocht mee.

Voordat de reis van start gaat, is de groep enthousiast. De meesten zijn namelijk nooit eerder in Marokko geweest. Marokko zien, voelen, horen en ruiken, dat is het doel van deze studiereis. De reis wordt begeleid door Bo van Loon, van ANWB Sales.

“Marokko heeft mij positief verrast, vriendelijke mensen, heerlijk eten en veelzijdige natuur.” Anne-Marie Hendrickx, D-Reizen
Foto: Reismedia

De reis indrukwekkend noemen is een understatement. Marokko is een veelzijdig land waar elke
stad zijn eigen charme heeft. Waar Casablanca bekend staat als het business center van het land en hier en daar een beetje grauw en grijs is, kom je tot leven in het mooie Rabat. Rachid, de lokale reisleider van de studiereis, neemt de groep mee door verschillende steegjes van de Kasbah in het centrum van de stad. Hij neemt je mee naar plekken waar je als toerist normaal gesproken niet snel komt. Zo ontdek je het land door de ogen van een local, wat de reis toch anders maakt.

Lees het reisverslag in de nieuwste uitgave van Reisbizz Magazine.