24 juni 2024
Thumbnail voor Sunair Vakanties houdt reisagenten up-to-date met ‘Hotspot & Hutspot’

Sunair Vakanties houdt reisagenten up-to-date met ‘Hotspot & Hutspot’

HOOGEVEEN - Sunair Vakanties is afgelopen week op pad geweest om een aantal reisagenten van up-to-date informatie te voorzien over hun producten. Onder het motto van ‘jij de hotspot, wij de hutspot’ komt Marja Bouwmeester, Sales Support Medewerker, of Linda Andeweg, Sales Manager, langs op locatie om de aanwezige reisagenten tijdens een informatieve presentatie te trakteren op een heerlijke hutspot voor de lunch of diner.


Sunair meldt dat deze manier van presenteren een prettige manier is om informatie te vergaren en alles te vragen wat je wilt onder het genot van een lekkere lunch of diner en het weerzien van je collega's. "Liefde gaat tenslotte door de maag, door de presentatie ben je weer helemaal up-to-date over het Sunair aanbod, tips van de inkopers, groepsreizen, SJORS en over de mooie Kanaaleilanden", aldus de reisorganisatie.

Zo biedt Sunair vanaf 30 april (tot 10 september) weer eigen charters aan vanaf Groningen Airport Eelde en Rotterdam The Hague Airport.

Uitnodiging
Reisagenten die geïnteresseerd zijn in een 'Hotspot & Hutspot'-presentatie worden volgens Sunair van harte uitgenodigd om een presentatie aan te vragen. Hiervoor wordt verwacht dat er zelf een locatie wordt geregeld (denk hierbij bijvoorbeeld aan een knusse plek aan de keukentafel bij iemand thuis) en een aanwezigheid van minimaal zes collega's. De datum en tijdstip van de presentatie gaan in overleg.

Bezoek in Hoogeveen
Op dinsdag 21 december mocht Linda aanschuiven in Hoogeveen, aan de keukentafel bij Rommy Bijlsma en een aantal andere collega’s van Personal Touch Travel. Volgens Linda was de bijeenkomst een succes. "De dames zijn inmiddels goed bijgepraat en gaan binnenkort nog een online SJORS presentatie bijwonen, zodat ook al die handigheidjes bekend zijn. We willen Rommy graag bedanken voor haar gastvrijheid!"

Aanmelden Hotspot & Hutspot presentatie
Heb je ook trek in een ‘Hotspot en Hutspot’ presentatie of behoefte aan een online SJORS presentatie (ca. 20 minuten)? Maak dan je interesse bekend en stuur een e-mail naar [email protected].