24 juni 2024
Thumbnail voor Sunair Vakanties kondigt weer vier steden van de maand aan

Sunair Vakanties kondigt weer vier steden van de maand aan

ALPHEN A/D RIJN - Sunair Vakanties kondigt voor augustus weer vier steden van de maand aan. Deze maand krijgen klanten verschillende gratis extra’s bij boekingen naar Praag, Parijs, Wenen en Sevilla.


Sunair kondigt deze maand voor het laatst vier steden van de maand aan om hun BBQ-spaaractie kracht bij te zetten. Reisagenten kunnen sparen voor een team-BBQ en ZRA's voor een eigen BBQ-avond. Elke pakketreis die voor een klant wordt geboekt tussen 1 juni en 31 augustus telt mee voor de actie. In augustus ontvangen reizigers naar de vier steden, naast de Time to Momo Stadsgids van de desbetreffende stad, ook verschillende extra’s.

Steden van de maand
Zo ontvangen klanten naar Praag een gratis 3-daagse OV-kaart ter waarde van 17 euro. In Parijs mogen reizigers instappen ‘Bateaux Parisiens’ boottour ter waarde van 15 euro.

In Wenen krijgen klanten toegang tot ‘Schloss Belvedere’ en ‘Haus der Musik’. Bij boekingen naar Sevilla mogen reizigers een Highlights fietstour met een Nederlandstalige gids doen ter waarde van 30 euro per persoon.

De actie is geldig voor pakketboekingen gemaakt in augustus 2023 en bovenstaande extra’s dien je zelf in te boeken via SJORS of telefonisch.