14 april 2024
Thumbnail voor Sunair Vakanties neemt reisagenten mee op expeditie naar Londen en Parijs

Sunair Vakanties neemt reisagenten mee op expeditie naar Londen en Parijs

ALPHEN AAN DEN RIJN – Negen teams van twee reisagenten gingen onlangs met Sunair Vakanties op expeditie met de Eurostar naar London. Kort na Londen vertrok een net zo'n grote groep naar Parijs, waar ook een dag vol activiteiten stond gepland.


Na een comfortabele reis met de Eurostar kwamen de negen teams aan in het hart van de stad Londen. De expeditie begon gelijk met een pakket opdrachten om de stad te verkennen. Ook had Sunair een verrassing gepland. Marja Bouwmeester, Salesmanager bij de stedenspecialist, vertelde de groep dat ze naar de musical Wicked gingen. Na een diner bij Covent Garden en een overnachting in het 4-sterren hotel The Rembrandt, volgens Marja één van de toppers uit het Sunair programma, ging de expeditie nog even verder voordat de groep weer terug ging naar Nederland.

Parijs
Kort na de London-expeditie ging een andere groep reisagenten met de Thalys naar Parijs. Caroline Bik van NS international ontving de groep op Rotterdam Centraal. Ook in Parijs werden verschillende opdrachten uitgevoerd. Een vast onderdeel van een expeditie zijn de hotelbezoeken. "Deze zijn verplicht en zorgt ervoor dat de reisagenten naast de stad ook het aanbod uit het Sunair programma leert kennen", legt Marja uit. Na een dag door de stad slenteren begon de terugreis vanuit Parijs naar Rotterdam.

Winnaars
Aan het einde van de expedities wordt het team die de meeste punten heeft verzameld tot winnaar benoemd. In Londen waren dit Wesley en Floor van Travel Center de Wit en in Parijs Nancy en Bianca ZRA’s bij Mijn Reiskennis.

Links: Wesley en Floor, rechts: Nancy en Bianca