20 juni 2024
Thumbnail voor Sunny Cars maakt winnaar bekend: deze reisagent mag weekend rijden in de Sunny Car

Sunny Cars maakt winnaar bekend: deze reisagent mag weekend rijden in de Sunny Car

Sunny Cars was op de Vakantiebeurs prominent aanwezig met hun eigen ‘Sunny terras’. Op de Vakdag konden reisagenten een prijsvraag invullen om er een lang weekend tussenuit te knijpen in de Volkswagen T-Roc Cabrio van de autohuurspecialist. Sunny Cars laat dinsdag weten wie de winnaar is van de actie.

De prijsvraag van Sunny Cars luidde als volgt: ‘Hoeveel auto’s verhuurt Sunny Cars jaarlijks op Malaga?’ Met ruim 100 aanmeldingen die binnenkwamen, ziet Sunny Cars dat de reisagent "redelijk goed" op de hoogte is van de verhuurcijfers op de populairste autohuurbestemming. “Dian Middelkoop van TUI Utrecht Hollandse Toren zat er met haar gok het dichtste bij en is hiermee de gelukkig winnaar”, laat Sunny Cars dinsdag weten.

Dian Middelkoop geeft aan blij te zijn met haar prijs: “Het was voor mij echt een blinde gok en ik had totaal niet verwacht dat ik zou winnen. Ik vind het heel leuk en kijk er naar uit om binnenkort lekker rond te toeren. Nu kan ik zelf ook eens genieten van de all-in service van Sunny Cars”, vertelt Dian. Dian wacht nog even op het mooie weer, maar zal in het voorjaar te spotten zijn in de gebrande T-Roc Cabrio.