19 juli 2024
Thumbnail voor Sunny Cars viert 33-jarig bestaan: ‘We zijn nog lang niet klaar’

Sunny Cars viert 33-jarig bestaan: ‘We zijn nog lang niet klaar’

Autohuurspecialist Sunny Cars viert dit jaar haar 33-jarig bestaan. Om dit te vieren komt het bedrijf deze zomer met cadeaus in hun bonusprogramma en gaat het salesteam het land in. “Wie jarig is, trakteert”, zegt Marco Ammerlaan, Director of Sales Nederland, België en Frankrijk, enthousiast.

Sunny Cars is naar eigen zeggen blij met de fijne samenwerking die zij met de gehele retail hebben. “Dankzij deze samenwerkingen hebben we bereikt waar we nu staan. En daarom vieren we deze zomer feest en trakteren we jullie op iets leuks”, aldus Ammerlaan.

Van 24 juni t/m 5 juli trekt het salesteam van Sunny Cars het land in om 33 partners in het land te bezoeken. “Welke partners dat zijn, houden we nog even geheim. Houd de deur goed in de gaten, want wie weet sta ik of een van mijn andere salescollega’s binnenkort bij je op de stoep.”

Salesrun
Aangezien het salesteam niet iedereen persoonlijk kan bezoeken, breidt Sunny Cars tijdelijk het bonusprogramma uit. “Dit doen wij twee keer drie weken, om zo de cirkel van 33 weer rond te maken. Voor elke gemaakte boeking ontvang je Sunnies die van 21 juni t/m 31 juli 2024 meer waard zijn. Zo ontvang je in ruil voor tien Sunnies 33 euro korting op jouw volgende huurauto. Deze korting komt bovenop de 20 procent die je standaard al bij ons ontvangt.” Daarnaast krijg je tegen inwisseling van 33 sunnies een Rituals pakket en autoparfum thuisgestuurd.

Feest voor branchegenoten
Op 11 juli organiseert Sunny Cars in samenwerking met het moederbedrijf in Duitsland een feest voor branchegenoten. “Een select aantal klanten hebben een uitnodiging ontvangen om met Sunny Cars mee te reizen naar München. Na een mooi dagprogramma wordt er ’s avonds met 600 branchegenoten uit België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk geproost op het succes. Het belooft een mooie feestzomer te worden. We bestaan 33 jaar, maar zijn nog lang niet klaar,” sluit Marco af.