17 mei 2024
Thumbnail voor Thalys Zon start verkoop treinreizen naar Zuid-Frankrijk

Thalys Zon start verkoop treinreizen naar Zuid-Frankrijk

AMSTERDAM - Met de Thalys Zon reist je klant ook deze zomer duurzaam naar het zuiden van Frankrijk. Van 9 juli tot 27 augustus kunnen reizigers elke zaterdag gebruik maken van de snelle service naar Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. De eerste tickets gaan dinsdag 8 maart in de verkoop.


Wie snel, comfortabel, en duurzaam op reis wil kan vanaf zaterdag 9 juli gebruik maken van de Thalys Zon service. Met deze snelle en duurzame service is er geen stress meer over files of het inchecken van bagage, en kan er gebruik worden gemaakt van gratis wifi.

De Thalys zon verbindt Amsterdam met Valence in minder dan vijf uur. Naast dat de trein snel is, is het ook nog eens een duurzaam alternatief. Het traject Amsterdam-Marseille is met de trein tien keer minder vervuilend dan met de auto of het vliegtuig. Sinds januari 2020 wordt het Thalys-netwerk aangedreven door groene elektriciteit.

Het standaardtarief is beschikbaar vanaf € 49 enkele reis, het comfortabele-tarief vanaf € 85 enkele reis, en het premium tarief (inclusief maaltijd) vanaf € 165 enkele reis. Tickets voor de Thalys Zon zijn vanaf 8 maart 2022 verkrijgbaar via de Thalys-app, thalys.com, op alle gebruikelijke Thalys-verkoopkanalen en in reisbureaus.