15 april 2024
Thumbnail voor Thibault Van Look geeft jou een exclusief kijkje in ‘Thibault’s Choice’

Thibault Van Look geeft jou een exclusief kijkje in ‘Thibault’s Choice’

Thibault Van Look Commercial Sales Manager Benelux bij Interhome werkt al ruim 10 jaar bij het bedrijf. Met een decennium aan ervaring en talrijke reizen naar vakantiehuizen kent Thibault het product als geen ander. Speciaal voor het Reisbizz Magazine introduceert hij daarom 'Thibault's Choice', een nieuwe rubriek waarin hij zijn beste tips deelt voor de leukste vakantiehuizen.

"Ik vind het geweldig om dit te mogen doen," vertelt de Belgische Sales Manager aan Reisbizz. "In de afgelopen 10 jaar ben ik vaak op vakantie geweest met Interhome, waardoor ik een uitgebreid overzicht heb van ons totale aanbod. Met meer dan 33.000 vakantiewoningen, elk met zijn eigen bijzonderheden, zal ik zeker mijn best doen om de meest unieke en aantrekkelijke huizen te belichten in deze nieuwe rubriek."

Seal of approval
Verschillende factoren spelen een rol bij het verkrijgen van een 'seal of approval', volgens Thibault. "Interhome biedt woningen in heel Europa, variërend van de gebruikelijke bestemmingen zoals de Costa del Sol tot minder bekende reisbestemmingen zoals eilanden in de Duitse Noordzee of plekken in Scandinavië, Polen en Tsjechië. Mijn doel met Thibault's Choice is om te laten zien welke diverse mogelijkheden er zijn, niet alleen qua huis, maar ook qua bestemming. Door een huis te boeken op een minder voor de hand liggende bestemming, ontdek je wat een land allemaal te bieden heeft. Bovendien plan ik om verschillende soorten accommodaties te presenteren. Soms zal ik me meer richten op de bestemming, andere keren meer op het type reiziger; ga je bijvoorbeeld met een vriendengroep op vakantie of juist met het gezin? Welk huis past daar het beste bij? Ook dat wil ik belichten in deze rubriek." Een favoriet vakantiehuis heeft Thibault niet, althans, daar moest hij nog even over nadenken. "Die vraag bewaar ik voor het magazine," zegt hij lachend.

Warm bad
Van Look nam afgelopen februari de taken van Rudolf Verbeek over en heeft nu, naast de Belgische en Luxemburgse markt, ook de Nederlandse markt onder zijn hoede. "De Belgische reiswereld is groot, maar tegelijkertijd heel klein. Iedereen kent elkaar en het vormt echt een hechte gemeenschap. Het verheugt me dan ook enorm om te zien dat dit ook geldt voor Nederland, vooral wanneer je als nieuwkomer de markt betreedt. Iedereen is zo gastvrij en behulpzaam. Het voelt als een warm bad."