10 mei 2024
Thumbnail voor Thomas Cook voegt Verenigde Staten toe aan aanbod na integratie KLM en Brussels Airlines

Thomas Cook voegt Verenigde Staten toe aan aanbod na integratie KLM en Brussels Airlines

ARNHEM - Na het toevoegen van nieuwe luchthavens en kleinere airlines, breidt Thomas Cook het aanbod verder uit na de integratie van KLM en Brussels Airlines in het boekingssysteem. Hiermee komen zo’n honderd nieuwe opties online, waaronder ruim tweehonderd vakanties naar verschillende bestemmingen in de Verenigde Staten.


De reisorganisatie wil zoveel mogelijk opties bieden zodat klanten hun gehele reis kunnen samenstellen en nergens aan vast zitten. “Het komt regelmatig voor dat je automatisch all inclusive moet boeken, je één vluchtoptie hebt of een bepaalde dag moet aankomen en vertrekken als je naar een bepaald hotel wilt. Door de implementatie van de vluchten van KLM en Brussels Airlines is er voor circa honderd routes meer keuze”, legt Mark Verbunt, Country Manager van Thomas Cook Nederland uit. Het totale aanbod vakanties van Thomas Cook is hierdoor de 150.000 voorbij.

In de Verenigde Staten zijn grote steden als Miami, Las Vegas, New York City en San Francisco boekbaar. Volgens Jacinta Bijlsma, Product Manager van Thomas Cook Nederland, pas een eerste stap richting verre bestemmingen. “We bieden al een aantal opties aan naar verre bestemmingen, zoals Mexico en Thailand. En nu ook deze waanzinnige Amerikaanse steden.”

Het is met Thomas Cook mogelijk om vanaf alle luchthavens in Nederland te vliegen en ook vanaf luchthavens vlak over de grens, zoals Brussel, Charleroi, Weeze, Düsseldorf en Keulen.