6 december 2023
Thumbnail voor Transavia vergroot aantal vluchten vanaf Brussel en verbindt Schiphol weer met Tirana

Transavia vergroot aantal vluchten vanaf Brussel en verbindt Schiphol weer met Tirana

Vanaf 27 juni start de maatschappij met drie wekelijkse vluchten van Brussel naar Bari in Italië. Naar Marrakech in Marokko wordt vanaf 28 juni drie keer per week gevlogen. Thessaloniki wordt twee keer per week aangedaan. Om de vluchten uit te voeren stationeert Transavia een derde Boeing 737 in Brussel.

“Transavia is in Brussel zeer goed ontvangen. Dit resulteerde vanaf moment een al in volle vliegtuigen met een bezettingsgraad van boven de 90 procent”, verduidelijkt Marcel de Nooijer, CEO van Transavia. Brussel is een handige vertreklocatie voor Nederlanders die in het zuiden van het land wonen.

Naast de extra routes vanuit België voegt Transavia een vlucht toe aan haar netwerk vanaf Eindhoven. Vanaf 29 februari volgend jaar gaat de maatschappij vliegen tussen de Brabantse stad en Oslo. Het is overigens niet voor het eerst dat Transavia naar de Noorse hoofdstad vliegt.

Daarnaast vliegt de maatschappij vanaf 3 april tussen Schiphol en Tirana. Ook de hoofdstad van Albanië was eerder al een bestemming van Transavia.