17 april 2024
Thumbnail voor TUI at Home Danja Hoenderboom: ‘Trots op mijn nieuwe avontuur’

TUI at Home Danja Hoenderboom: ‘Trots op mijn nieuwe avontuur’

ARNHEM - Danja Hoenderboom startte deze maand haar nieuwe avontuur als Zelfstandig Reisadviseur bij TUI at Home. Haar jarenlange ervaring binnen het luxe reizen segment geeft haar een unieke positie. Toch richt ze zich niet speciaal op deze doelgroep: “Ik zou het jammer vinden om mij op één specifieke doelgroep te richten. Ik gun iedereen een fijne vakantie en dat maakt het werk ook lekker afwisselend.”


Wil je in het kort iets over jezelf vertellen?
“Ik ben 30 jaar en woon in Arnhem. Mijn eerste baan in de reiswereld was als Canada specialist bij een direct seller. Vervolgens heb ik ruim 6,5 jaar met heel veel plezier fantastische reizen mogen verzorgen binnen het luxe segment. Uiteraard ga ik graag op reis en heb ik zowel privé als voor werk veel mooie en verschillende plekken over de hele wereld mogen ontdekken. Het is moeilijk om een favoriete bestemming te noemen, maar Canada en Mauritius zou ik graag nog een keer willen bezoeken.”

Je bent al jaren een zeer gewaardeerde reisspecialist binnen het luxe reizen segment, wat heeft je doen besluiten om de overstap te maken en je als ZRA bij TUI at Home aan te sluiten?
“De reiswereld is mijn passie. Een eventuele nieuwe uitdaging moest zeker iets in de reisbranche zijn. Dat ik op mijn plek zat bij mijn vorige baan als Luxury Travel Consultant, is zeker waar. Toch vind ik het ook belangrijk om te kijken wat er nog meer mogelijk is. Begin dit jaar wist ik dat dit het juiste moment was om ervoor te gaan en ben ik blij en trots om mijn ervaringen te delen en mijn eigen netwerk te voorzien van een onvergetelijke reis.”

Je neemt een hoop ervaring mee, ga je je op een specifieke doelgroep richten?
“Er zijn zoveel verschillende soorten reizen dat ik het jammer zou vinden om mij op één specifieke doelgroep te richten. Ik gun iedereen een fijne vakantie en dat maakt mijn werk ook lekker afwisselend.”

Hoe reageert je omgeving op je overstap?
“Mijn omgeving was erg enthousiast over mijn idee en staan volledig achter mijn keuze. Dat heeft mij ook geholpen om de stap daadwerkelijk te nemen. Het maakt het extra leuk dat ik nu ook voor hen de vakanties kan verzorgen.”

Waar ga je het onderscheid in maken ten opzichte van collega ZRA’s?
“Ik denk dat iedere ZRA uniek is en zich op een eigen manier inzet om hun klanten een mooie vakantie te bezorgen. Persoonlijke service is iets wat ik zelf heel erg belangrijk vind en wil graag dat mijn klant zich gehoord voelt met een eerlijk advies. Ik vind het leuk om erachter te komen wat voor type klant iemand is, door goed de wensen van de klant te achterhalen om vervolgens met een passend reisadvies te komen. Uiteindelijk zorgt dat voor de beste reiservaring en de mooiste herinneringen.”