9 mei 2024
Thumbnail voor TUI bootst groepsrondreis na tijdens studiereis in veelzijdig Thailand

TUI bootst groepsrondreis na tijdens studiereis in veelzijdig Thailand

BANGKOK - Het enthousiasme van de deelnemers van de TUI studiereis naar Thailand eerder deze maand was in de voorbereiding al groot. De Whatsapp-berichten van de in totaal 25 deelnemers volgden elkaar in rap tempo op: ‘heb er enorm veel zin in en ‘kan niet wachten’ luidden het onder andere. Dat het een mooie reis zou worden, stond vast. Reisbizz Magazine reisde met het gezelschap begin oktober af om zich in acht dagen onder te laten dompelen in de rijke Thaise cultuur en weelderige natuur.


De ‘TUI NL Fam Trip’ groep was niet alleen groot in omvang, maar ook behoorlijk gemêleerd: acht ZRA’s (TUI at Home) en twaalf reisagenten (eigen retail) naast enkele vertegenwoordigers van het TUI-hoofdkantoor. Vrouwen, mannen, starters en oude rotten in het reisvak. Ieder met een eigen (soms verrassende) carrière, maar met één gezamenlijk doel: Thailand (beter) leren kennen!

Nabootsen groepsgevoel
“Thailand is altijd één van onze belangrijkste rondreisbestemmingen geweest buiten Europa. Na twee jaar corona willen we graag laten zien hoe veilig het weer is om naar Thailand te reizen en hoe ontzettend hartelijk en behulpzaam de Thai zijn”, legt Steffi van de Sande, Product & Purchasing Manager Tours uit. “Ook ervaren we hoe zo’n rondreis gaat: wat zie je allemaal onderweg? Waar slaap je? Hoe gaat dat met de reisleiding? De reisagenten zelf het product groepsrondreis laten meemaken, zeg maar een verkorte ‘Amazing Thailand’ die terug te vinden is in ons aanbod. Vaak bestaat een studiereis uit een strandbestemming, wat excursies en hotelinspecties. Wij bootsen met deze studiereis écht het groepsgevoel na.” En dat de lokale reisleiding een ongekend belangrijk onderdeel is binnen een groepsrondreis bleek al vanaf het eerste moment.

Meer lezen over de studiereis in Thailand en wat de groep daar allemaal beleefd heeft? Ga dan naar de nieuwste uitgave van Reisbizz Magazine voor het hele reisverslag.