10 mei 2024
Thumbnail voor TUI geeft startschot voor TUI & Friends event

TUI geeft startschot voor TUI & Friends event

Rijswijk – Het TUI & Friends zal dit jaar opnieuw in november plaatsvinden. Alle medewerkers van de TUI reisbureaus en de ZRA’s van TUI at Home, worden uitgebreid geïnformeerd door de Friends. De Friends zijn 25 partner-reisorganisaties die in de TUI reisbureaus verkocht worden. Het event heeft naast de fysieke nu ook een digitale component.


Dit jaar evolueert het concept verder en wordt er ook een digitaal deel toegevoegd. Hiervoor is een speciaal platform ingericht waar digitaal kennis gedeeld kan worden en waar een wedstrijdelement in is verweven. Vandaag zal Suzanne Goossen, Head of retail TUI Nederland het startschot geven en ontvangen alle retailcollega’s een videoboodschap waarmee zij zich kunnen inschrijven.

Spelelement
Suzanne Goossen, Head of Retail TUI Nederland: “We combineren het beste van beide werelden; met de digitale component kunnen we de partners met alle collega's verbinden. En met het sociale onderdeel komen we samen en kunnen we al netwerkend belangrijk informatie krijgen en delen. Het is een innovatieve manier van kennisoverdracht die de reisadviseurs in de TUI reisbureaus en de ZRA's van TUI at Home optimaal ondersteunt in het vergaren van verkoopkennis. Kennisdeling is het doel, maar de reiswereld is een ‘people’s business’, dus daar maken we ook graag ruimte voor.”

Meer gelegenheid om te netwerken
Op 8, 9 en 10 november zijn er vervolgens fysieke bijeenkomsten op het TUI kantoor in Rijswijk. Omdat de meeste kennis al digitaal is gedeeld, is er zo meer gelegenheid om elkaar uitgebreid te spreken en te netwerken met de partners.