10 mei 2024
Thumbnail voor TUI organiseert studiereizen naar Boa Vista en New York

TUI organiseert studiereizen naar Boa Vista en New York

RIJSWIJK - Voor degenen die dit jaar nog niet op studiereis zijn geweest, biedt TUI de uitgelezen kans. Eind dit jaar organiseert de reisorganisatie op de valreep nog twee verschillende studiereizen: naar Boa Vista, Kaapverdië en naar New York. Reisagenten kunnen zich via TUI Online aanmelden voor de reizen.


Van 9 t/m 13 december a.s. reist TUI af naar het Kaapverdische eiland Boa Vista. Verblijf is in het onlangs gerenoveerde adults only hotel RIU Karamboa. “Laat je onderdompelen in de luxe en gastvrijheid van de RIU hotels en we praten je bij over alle nieuwtjes met Christine van RIU. Per jeep ontdekken we de uitgestrekte woestijnen, groene oases en paradijselijke zandstranden van Boa Vista”, aldus de aankondiging.

Afgelopen voorjaar stond er al een studiereis naar New York gepland, maar die kon helaas niet doorgaan. Als herkansing organiseert TUI een studiereis van 6 t/m 11 november a.s. naar The Big Apple. De groep verblijft in de nieuwste RIU aanwinst: RIU Plaza Manhatten Times Square. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar voor deze trip.