23 mei 2024
Thumbnail voor Tweede Travel Impressions Kookworkshop op 30 juni

Tweede Travel Impressions Kookworkshop op 30 juni

ALGARVE - In samenwerking met VILA VITA Parc Resort & Spa organiseert Travel Impressions voor de tweede keer een digitale kookworkshop. Deze keer is de Portugese keuken aan de beurt. Bij de workshop spelen visconserven een hoofdrol, omdat dit in Portugal een heuse gourmet status heeft. De kookworkshop begint op 30 juni om 18:00 uur en duurt ongeveer twee uur.


Onder supervisie van chef-kok Vagner Segueira gaan deelnemers tijdens de interactieve kookworkshop van Travel Impressions aan de slag met ingrediënten die zij van tevoren laten bezorgen, rechtstreeks vanuit Portugal. Volgens de touroperator bestaat de workshop uit makkelijk te volgen instructies, kookplezier en staat maximaal resultaat centraal. Daarnaast wordt er ook gezorgd voor een passende Portugese wijn tijdens het koken.

Aanmelden
Er zijn in totaal negen plaatsen beschikbaar voor de Portugese kookworkshop. Aanmelden kan tot 11 juni door een email te sturen naar [email protected]. Vermeld hierin je eigen naam, de naam van je reisbureau/ZRA en het adres waar de ingrediënten naartoe gestuurd dienen te worden. Travel Impressions laat dinsdag 15 juni weten wie er geselecteerd is voor deelname aan de kookworkshop