20 juni 2024
Thumbnail voor Untamed Travelling maakt programma studiereis Estland bekend

Untamed Travelling maakt programma studiereis Estland bekend

HORSSEN - Maatwerkspecialist Untamed Travelling kondigde vorige week haar eerstvolgende studiereis aan, nu reizen binnen Europa met een coronabewijs geoorloofd is. Van 7 tot en met 12 september 2021 neemt de reisorganisatie geïnteresseerden mee naar het dunbevolkte maar “betoverend mooie” Estland.


“Deze kleine Baltische Staat is rijk aan folkloristische tradities en begiftigd met wilde natuur en middeleeuwse steden”, aldus de touroperator. “Slenter mee door het oude centrum van Tallinn, fiets door de weelderige natuur van Harjumaa en ontdek de mooiste hotels en beste restaurants.”

Tijdens de studiereis worden verschillende accommodaties bezocht met één overnachting. In de hoofdstad van Estland zijn dat Hotel Telegraaf en Schlössle Hotel. In Muhu verblijven de gasten van de studiereis in Bottengarn Boutique Guesthouse en in Kuressaare wordt Ekesparre Boutique Hotel bezocht. Op de tweede dag gaat de reis naar Keila-Joa loss Schloss Fall.

De studiereis bedraagt 450 euro per persoon. Geïnteresseerden die mee willen op de studiereis naar Estland dienen zich voor 26 augustus aan te melden. De ingelote deelnemers worden zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht.

Eigen bijdrage terugverdienen
Untamed geeft aan reisagenten de mogelijkheid om de eigen bijdrage aan de studiereis terug te verdienen. Reisagenten die in de periode van vertrek tot september 2022 voor een omzet van 25.000 euro zorgen binnen Europa bij de touroperator, komen hiervoor in aanmerking.

Kijk voor het volledige programma en verdere voorwaarden op de site van Untamed Travelling.