28 februari 2024
Thumbnail voor UStravel.nl en Brand USA organiseren ‘swingend’ event voor reisagenten bij Pretty Woman

UStravel.nl en Brand USA organiseren ‘swingend’ event voor reisagenten bij Pretty Woman

Zo’n honderd reisagenten werden gisteravond uitgenodigd door UStravel.nl en Brand USA voor een exclusief evenement bij het Beatrix Theater in Utrecht. Een speciale avond om bij te kletsen met collega’s uit de branche, kennis te maken met het team van UStravel.nl en Brand USA, en als klap op de vuurpijl een bezoek te brengen aan Pretty Woman the Musical.

Het programma begon om 18:45 uur met een warm welkom voor alle genodigden. Tijdens de ontvangstborrel kregen de gasten de gelegenheid om te netwerken en meer te leren over de samenwerking tussen UStravel.nl en Brand USA. José Kraan van UStravel.nl en Charonne in het Veld van Brand USA hielden een praatje waarin ze hun enthousiasme deelden over de unieke reiservaringen die de VS te bieden heeft.

Om 20:00 uur ging het hoogtepunt van de avond van start: de voorstelling van Pretty Woman the Musical. “Dit viel duidelijk in de smaak bij de gasten. Tijdens de pauze van de voorstelling konden de gasten genieten van een hapje en een drankje. Deze gelegenheid werd optimaal benut om te netwerken en enthousiasme over de musical te delen. Voor zowel de aanwezige reisagenten als de reisadviseurs van UStravel.nl was het erg waardevol om eindelijk gezichten te zien bij de personen waarmee ze dagelijks mail- en belcontact hebben”, aldus US Travel.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto's: UStravel.nl

Waardering tonen aan de reisagent
"Wij zijn trots dat we samen met Brand USA dit fantastische evenement hebben kunnen organiseren om onze waardering te tonen aan de reisagenten die dagelijks bijdragen aan de maatwerkreizen die we samen mogen creëren”, laat de reisorganisatie na het event weten. “Het was een avond vol inspiratie, gezelligheid en natuurlijk de magie van Pretty Woman the Musical. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen en het blijven versterken van de banden met de reisagenten."