23 mei 2024
Thumbnail voor VakantieXperts website en kantoren uitgebreid met aanbod van de Jong Intra Vakanties

VakantieXperts website en kantoren uitgebreid met aanbod van de Jong Intra Vakanties

Het complete aanbod van de Jong Intra Vakanties is vanaf deze week beschikbaar en boekbaar via de site van VakantieXperts. Dat maakt de reisorganisatie bekend. “Dit is inclusief de categorieën bus- en vliegbusreizen, riviercruises én autorondreizen & flydrives. Hiermee breiden de VakantieXperts reisbureaus de diversiteit in het aanbod dat online direct te boeken is, sterk uit”, aldus Tineke Boele namens de Jong Intra.

Het aanbod van de Jong Intra is naast de online boekingsmogelijkheden van VakantieXperts ook meegenomen in het eigen B2B-systeem Viki. Hiermee kan het aanbod omgezet worden naar een gepersonaliseerde offerte.

Twaalf VakantieXperts reisbureaus worden uitgebreid met het aanbod van de Jong Intra: De Planeet, Estee, Travel Service Best, de Reiszaak (3x), Hagen, Matador (6x), Panta Reizen, Diana van den Berg, Bennekom, Mundisol, Juan Vazquez en Lunteren. “Deze reisbureaus zijn verspreid over heel Nederland en bedienen een doelgroep die een hoge mate van service zoekt en een meer unieke en exclusieve vakantiebeleving kent”, gaat Tineke verder. De twaalf reisbedrijven zijn allen aangesloten bij DTA, waar de Jong Intra als ‘priority-partner’ mee verbonden is.

De reisorganisatie is blij met de samenwerking. “Het aanbod matcht uitstekend met de doelgroep van VakantieXperts”, sluit Tineke af.

Op de hoofdfoto Rens Fikkers (Travel Service Best) en Tineke Boele.