19 juli 2024
Thumbnail voor Veel animo voor KLM Fair: ‘De perfecte gelegenheid om te informeren en te netwerken’

Veel animo voor KLM Fair: ‘De perfecte gelegenheid om te informeren en te netwerken’

De KLM Fair van afgelopen dinsdag was een groot succes. Het was gezellig druk op de bijeenkomst die werd georganiseerd door KLM in de hangar op Schiphol Oost. "De fair was de perfecte gelegenheid voor aanwezigen om zich te laten informeren, inspireren en te netwerken met KLM-medewerkers én collega-reisagenten", aldus Sabine Blom van KLM.


De bezoekers van de fair konden onder andere een kijkje nemen in de Premium Comfort Class, World Business Class en kregen een rondleiding door de Boeing 787-9 die in de hangar stond. Verder konden de reisagenten meer informatie krijgen over Sustainable Aviation Fuel (SAF), een motor van KLM bekijken, de Business Class wijnen proeven bij de stand ‘Onze Wijnen Aan Boord’ en de Business Class cocktails proeven bij de Bols stand.

Fervent reiziger Chris Zegers inspireerde de gasten met bijzondere verhalen over reizen die hij heeft gemaakt naar KLM-bestemmingen.

Ook werden er hele mooie prijzen verloot: met als hoofdprijzen een 6-daagse reis voor twee personen naar Singapore (inclusief vlucht en verblijf) en twee retourtickets van Delta Air Lines naar Noord-Amerika.