19 juni 2024
Thumbnail voor Verrijk je kennis op het Travel Congress 2023

Verrijk je kennis op het Travel Congress 2023

UTRECHT – Het kennisevent voor de professionele reisbranche, het Travel Congress, wordt aankomend jaar op 10 januari georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Op het event staat kennis delen, netwerken en diepgang op actuele trends en ontwikkelingen die vandaag de dag invloed hebben op het werkveld centraal.


Het event staat dit jaar in het thema van ‘Adapting to change’. Dit thema verwijst naar de vele veranderingen die de reisbranche de afgelopen tijd heeft doorgemaakt en de snel ontwikkelende technologie.

Uitgebreid programma
Op het evenement komen er verschillende actuele thema’s aan bod die samen met de Travel Congress Expertgroep bespreekbaar worden gemaakt. Verder staat het programma volgepland met plenaire keynotes, break-out sessies, panelgesprekken, workshops en ronde tafelsessies waar ook plezier en het krijgen van energie centraal staan.

Op het programma staan ook diverse sprekers met uiteenlopende onderwerpen gepland. Zo zijn onder andere Frank Oostdam, Arjan Kers, Mattijs ten Brink en Kirsten Jassies aanwezig. Tijdens het programma zijn er verschillende sessies die je kunt volgen. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar per sessie. Het programma zal worden afgesloten met een borrel.

Aanmelden
Om deel te kunnen nemen aan het Travel Congress moet je een ticket aanschaffen. Tot en met 30 november 2022 bedraagt de ticketprijs 185 euro excl. btw. Vanaf 1 december 2022 wordt dit tarief verhoogt naar 245 euro excl. btw. Alle sessies zijn inbegrepen bij de ticketprijs.