27 mei 2024
Thumbnail voor Vijfsterrenresort Ikos Andalusia opent vandaag haar deuren

Vijfsterrenresort Ikos Andalusia opent vandaag haar deuren

MARBELLA - Ikos Andalusia heeft vandaag haar deuren geopend. Het is het vijfde resort van Ikos Resorts aan de Middellandse Zee, en het eerste buiten Griekenland. Volgens de hotelketen is dit na een totale investering van 180 miljoen euro dé plek voor een op-en-top luxe droomvakantie.


Het nieuwe vijfsterren all-inclusive-resort is gelegen aan de Costa del Sol en aan het zandstrand Playa de Guadalmansa, tussen het centrum van Marbella en de historische stad van Estepona. Ikos Analusia beschikt over 411 kamers en suites en heeft zeven restaurants met à la carte menu’s, samengesteld door Michelin sterrenchefs. Er is 4000 vierkante meter aan zwembaden. De tarieven beginnen bij 385 euro per nacht op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer.

“We zijn er klaar voor om onze gasten te verwelkomen. Met de opening van Ikos Andalusia willen wij het zomerseizoen inwijden en het hervatten van het toerisme vieren. Sinds we ons eerste resort in Spanje hebben aangekondigd, hebben we hard gewerkt om de vijfsterren kwaliteitsservice die ons kenmerkt, de Ikos Infinite Lifestyle ervaring, naar de Costa del Sol te brengen, een concept dat het luxe all-inclusive aanbod herdefinieert en door TripAdvisor bekroond is als nummer 1 in de wereld binnen de categorie van Luxe All Inclusive. De hotelgroep blijft de groeimogelijkheden in Spanje, een belangrijke regio voor ons, verkennen en ook in Portugal, waar we van plan zijn om binnenkort ons eerste resort te openen", zegt Luis Herault, de CEO van Ikos Iberia.

Voor het vierde opeenvolgende jaar is Ikos Resorts bekroond tot het allerbeste all-inclusive resort ter wereld binnen de categorie ‘all-inclusive’. De TripAdvisor-reizigers verkozen het familieparadijs Ikos Olivia als de absolute nummer 1 in de wereld.

Ikos Andalusia

Foto: Ikos Andalusia.