20 juni 2024
Thumbnail voor Vlieg met Emirates naar Dubai en ontvang een gratis Expo 2020-dagpas

Vlieg met Emirates naar Dubai en ontvang een gratis Expo 2020-dagpas

AMSTERDAM - Emirates, de Premier Partner & Official Airline van Expo 2020 Dubai, introduceert een exclusief aanbod waarmee reizigers de kans krijgen de World Expo te ervaren. Passagiers van Emirates die Dubai bezoeken of via Dubai reizen tijdens het evenement, komen in aanmerking voor een gratis Emirates Expo 2020-dagpas.


Expo 2020 Dubai duurt zes maanden en wordt de eerste wereldtentoonstelling die ooit in het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Azië (MEASA) is gehouden. Met het thema ‘Connecting Minds, Creating the Future’ wil Expo 2020 mensen inspireren door de beste voorbeelden met betrekking tot innovatie en samenwerkingen uit de hele wereld te tonen op het gebied van duurzaamheid, mobiliteit en kansen.

Ook Nederland is aanwezig tijdens de Expo 2020. Als participant richt Nederland zich op duurzame oplossingen ontwikkeld door middel van out-of-the-box creativiteit. Bezoekers betreden hier een unieke miniatuurwereld met eigen klimaatsysteem, waarin water, energie en eten wordt geoogst door middel van moderne innovaties waaronder een cone-shaped vertical farm.

Wie komt er in aanmerking?
Naast het feit dat tijdens Expo 2020 de hele wereld op één plek samenkomt, profiteren bezoekers ook van allerlei activiteiten en speciale aanbiedingen om het gouden jubileum van de Verenigde Arabische Emiraten te vieren. De speciale aanbieding is geldig op alle retourtickets met een vlucht naar of via Dubai, voor reisdata tussen 1 oktober 2021 en 31 maart 2022.

Voor doorreizende passagiers geldt de voorwaarde dat de connectietijd in Dubai minimaal zes uur is. Daarnaast hebben passagiers met een enkele reis vanaf een vertrekpunt buiten de VAE als zij reizen naar of via Dubai en voldoen aan de minimum stopover tijd ook recht op een gratis Expo Day Pass. Als laatst hebben passagiers die binnenkort al op reis gaan en al in de VAE zijn ook recht op de gratis dagkaart, mits de zinnen zes maanden waarin de Expo 2020 plaatsvindt weer terugvliegen naar Dubai.

Kijk voor de volledige voorwaarde op de website van Emirates.